Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Copthorne Hotel Oriental Bay Wellington

 Voeg toe aan reismand

Copthorne Hotel Oriental Bay Wellington

WellingtonSuperior Harbourview Room

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het hotel is gelegen in Oriental Bay in Wellington. Naar de binnenstad is het ca. 10 minuten wandelen langs de promenade.
Hotel
met ligging en uitzicht op de mooiste haven ter wereld, biedt het Copthorne Oriental Bay de geschikte accommodatie in Wellington. Het vriendelijke personeel helpt u graag bij uw dagplanning. Tip: geniet van een diner in het restaurant met 180° uitzicht op de stad en haven (tafel van venster reserveren). Het hotel beschikt over 24/7 roomservice, autoverhuur, bagage opslagruimte en is toegankelijk voor mindervalide personen. Voor sportieve gasten is er een zwembad met dakterras. Parking tegen betaling. Gratis Wifi in de publieke ruimtes (20 minuten/dag).
Kamers
kamers zijn comfortabel ingericht en uitgerust met douche/wc, verzorgingsproducten, haardroger, tv, telefoon, internettoegang, minibar en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be