Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Huka Lodge

 Voeg toe aan reismand

Huka Lodge

Junior Lodge SuiteHuka Lodge

Type accommodatie
Lodge
Classificatie
Deluxe Lodge
Ligging
net buiten Taupo bij de Huka Falls (op 80 km van Rotorua).
Hotel
de Huka Lodge werd gebouwd in 1920 en wordt gezien als de pionier op het vlak van bijzondere lodges in Nieuw-Zeeland. Naast vele adellijke families is deze lodge ook geliefd bij veel acteurs. Laat u verwennen door de prachtige ligging aan de Waikato River en de mooie en uitgestrekte parken. In de Huka Lodge worden de gasten culinair verwend door de meest gedecoreerde chefs. Uw dag start met een royaal ontbijt en eindigt met een meergangendiner. Gratis Wifi en gebruik van computer.
Kamers
de 18 kamers zijn zeer ruim en elegant ingericht. De badkamer beschikt over de beste toiletartikelen, zachte handdoeken en badjassen (verwarmd handdoekenrek). Alle kamers zijn voorzien van een bad/douche/wc, toiletartikelen, haardroger, tv, telefoon, minibar en een koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be