Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Scenic Hotel Te Pania

 Voeg toe aan reismand

Scenic Hotel Te Pania

Te Pania Hotel

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
direct gelegen aan de promenade van Napier. Naar de binnenstad en de Art Déco gebouwen is het slechts 2 minuten wandelen.
Hotel
het hotel telt zes verdiepingen en is de ideale basis voor een verkenning van de wijnhuizen en bezienswaardigheden in de omgeving. De mooie halfronde bouwstijl weerspiegelt de kustlijn en biedt de bezoekers een fantastisch zeezicht. Bovendien verwelkomt u in Napier als eerste de zon! Wifi tegen betaling.
Kamers
de superior kamers zijn voorzien van airco, bad/douche/wc, haardroger, strijkijzer, tv/telefoon, internettoegang, minibar, koelkast en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be