Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > The Martinborough Hotel

 Voeg toe aan reismand

The Martinborough Hotel

Veranda RoomPeppers Martinborough

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het hotel bevindt zich in het centrum van Martinborough in de Wairarapa wijnregio.
Hotel
dit boutique hotel werd in 1996 volledig gerestaureerd en heeft de glans van vroeger met een moderne inrichting. Het bijhorende restaurant heeft een indrukwekkende wijnkaart (meer dan 100 soorten Pinot Noir) en in de aangrenzende bar kunt u genieten van een biertje met de locals. Gratis Wifi in de publieke ruimtes.
Kamers
de 16 kamers beschikken over douche/wc, verzorgingsproducten, haardroger, strijkijzer en koffie-/theefaciliteiten. De suite is zeer luxueus en heeft een badkamer met ligbad.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be