Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Carlton Gore B&B

 Voeg toe aan reismand

Carlton Gore B&B

Kamervoorbeeld

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
op het uiteinde van Oriental Bay. Naar het centrum is het ongeveer 15 minuten wandelen langs de baai of 8 minuten per bus.
Hotel
het luxe en karaktervolle huis, dat dateert uit de 19e eeuw, biedt een boutique-achtige accommodatie. De ruime kamers met hoge plafonds, alsmede de eetkamer en lounge, bieden veel comfort. Geniet van een uitgebreid ontbijt en het prachtige uitzicht over de stad en de baai. Gratis Wifi.
Kamers
alle kamers zijn individueel ingericht en voorzien van hoogwaardige kwaliteit meubels. Twee kamers met douche/wc en 2 kamers met eigen badkamer.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be