Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Awatuna Homestead

 Voeg toe aan reismand

Awatuna Homestead

Awatuna HomesteadAwatuna Homestead

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
de homestead ligt in de nabijheid van Hokitika, op ca. 1 uur rijden ten zuiden van Greymouth aan de westkust.
Hotel
het Awatuna Homestead is gebouwd in een koloniale stijl en biedt haar gasten een excellente service en veel luxe. Een stevig ontbijt en een 4-gangendiner uit de landelijke keuken laten u niet onberoerd. Met een glas wijn of een lokaal biertje leert u alvast uw gastheer- en vrouw Hemi en Pauline beter kennen. Wifi en het gebruik van een computer is gratis.
Kamers
5 luxueuze gastenkamers en een appartement voor self catering met 2 slaapkamers, een lounge en een volledig ingerichte keuken.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be