Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Elm Tree House

 Voeg toe aan reismand

Elm Tree House

KamervoorbeeldElm Tree House

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
Deluxe B&B
Ligging
centraal gelegen, ca. 5 minuten per taxi of 20 minuten wandelen naar de binnenstad.
Hotel
Elm Tree House heeft een unieke architectuur en is ingericht in koloniale stijl met grote ramen, mooie houten meubels en prachtige vijvers. Geniet van een koffie of thee in de gezellige rozentuin. Het centrum, Hagley Park en de Christchurch Gardens liggen op loopafstand evenals talrijke restaurants en de winkelstraat in Merivale Village. De B&B heeft ook een selectie aan boeken en films beschikbaar evenals porto en sherry. Wifi en gebruik van een computer voor gasten is gratis.
Kamers
6 luxueuze en persoonlijke kamers. Uitgerust met bad en/of douche/wc, verzorgingsproducten, badjassen, haardroger, tv, internet, telefoon en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be