Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > The Chateau on the Park

 Voeg toe aan reismand

The Chateau on the Park

The Chateau on the Park HotelThe Chateau on the Park

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
189 Deans Avenue, 5 minuten lopen vanaf de Botanische tuin.
Hotel
dit goede middenklassehotel is een oase van rust. Na of voor een rondreis kunt u hier ontspannen en genieten van een mooie wandeling door het park naar de binnenstad. Het hotel biedt 2 restaurants en 1 bar voor een gezellige avond. Gratis Wifi.
Kamers
de meeste van de 190 kamers en de 6 suites hebben uitzicht op de tuin. Ze zijn uitgerust met airco, telefoon, tv, minibar, haardroger, strijkijzer/-plank, thee-/koffiefaciliteiten en badjassen.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be