Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Belmont on Harewood

 Voeg toe aan reismand

Belmont on Harewood

Belmont on Harewood

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
zeer goede ligging in een buitenwijk van Papanui. Naar de bezienswaardigheden in het centrum en de luchthaven is het slechts een paar minuten rijden.
Hotel
deze B&B in Engelse bouwstijl ligt in een buitenwijk van Papanui en op 10 minuten van het stadscentrum. De hoge kwaliteit en een stijlvol design staan garant voor een perfect verblijf. Wifi en gebruik van een computer is gratis. Tip: gratis transfer van/naar de luchthaven.
Kamers
de 5 kamers zijn liefdevol ingericht en beschikken over een douche en wc.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be