Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Te Waonui Forest Retreat

 Voeg toe aan reismand

Te Waonui Forest Retreat

Te Waonui Forest Retreat

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
5.0 stars
Ligging
het luxueuze hotel ligt aan de westkust in het kleine Franz Josef.
Hotel
het luxe 5-sterrenhotel biedt zijn gasten een unieke ervaring. Vanaf alle vleugels van het hotel geniet u van een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Geniet op het terras van culinaire gerechten terwijl u daarbij geniet van de natuur. Het personeel helpt u graag bij de planning van activiteiten. Wifi tegen betaling.
Kamers
99 kamers met verwarming en voorzien van douche/wc, balkon, kluisje, tv, dvd, strijkijzer, internet, minibar en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be