Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Copthorne Resort Lakefront

 Voeg toe aan reismand

Copthorne Resort Lakefront

Copthorne Resort Lakefront

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
het hotel ligt op slechts 1 kilometer van het stadscentrum.
Hotel
het Copthorne Resort Lakefront biedt een spectaculair uitzicht op Lake Wakatipu. Geniet van de uitstekende gerechten in het Lakefront Restaurant met mooi terras en uitzicht op het meer. Talrijke outdoor-activiteiten zijn mogelijk in de onmiddellijke omgeving zoals skiën (winter), bungy jumping, paragliding, en nog veel meer. Gratis Wifi (max. 20 minuten/dag).
Kamers
de kamers hebben een balkon met zicht op de bergen, de tuin of het meer en beschikken over airco, douche/wc, verzorgingsproducten, haardroger, strijkijzer, tv, radio, telefoon, internet, minibar, koelkast en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be