Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Browns Boutique Hotel

 Voeg toe aan reismand

Browns Boutique Hotel

Uitzicht vanaf uw balkon

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
in de binnenstad, dichtbij het meer en de Skyline doch bijzonder rustig gelegen.
Hotel
deze B&B is gebouwd volgens een Europese stijl. Het is er gezellig warm in de winter en de kamers zijn koel in de zomer. De eetkamer en de lounge bevinden zich op de begane grond. Er is ook een gezellige patio waar u kunt vertoeven. Gratis Wifi.
Kamers
alle 10 kamers beschikken over balkondeuren en een klein balkon, queensize bedden en bad/douche/wc, badjassen, haardroger, tv/dvd, telefoon en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be