Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Captain Eady's Lookout B&B

 Voeg toe aan reismand

Captain Eady’s Lookout B&B

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
deze kleine B&B is gelegen in het dorpje Portobello op het Otago schiereiland.
Hotel
Ana & Richard helpen u graag bij de planning van uw dagexcursies. Geniet eveneens van de rust en het prachtige uitzicht. Hoewel de B&B slechts over twee gastenkamers beschikt, is dit een zeer geliefde accommodatie. In de omgeving zijn talrijke activiteiten mogelijk zoals een trip naar de Royal Albatross Colony of het Victoriaanse Larnach Castle.
Kamers
de B&B beschikt over 2 kamers, waarvan 1 met ocean view and 1 met garden view. Beide zijn modern ingericht met douche/wc.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be