Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Lake Taupo Lodge

 Voeg toe aan reismand

Lake Taupo Lodge

Lake Taupo LodgeSuite - kamervoorbeeld

Type accommodatie
Lodge
Classificatie
Deluxe Lodge
Ligging
aan de westelijke oever van de schilderachtige en rustige Acacia Bay, op ca. 5 minuten rijden van het stadscentrum.
Hotel
de Lodge biedt haar gasten een comfortabel verblijf in een elegante omgeving. Het accent is gericht op een persoonlijke service en een voortreffelijke keuken. De gasten kunnen genieten van een royaal ontbijten of dineren bij de open haard (optioneel). Gebruik van een computer tegen betaling.
Kamers
de suites zijn individueel en smaakvol ingericht en ademen een exclusieve charme. Alle beschikken over bad en/of douche/wc, badjassen, verzorgingsproducten, tv en telefoon.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be