Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Mangapapa Petit Hotel

 Voeg toe aan reismand

Mangapapa Petit Hotel

Mangapapa Petit HotelMangapapa Petit Hotel

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.5 stars
Ligging
landelijk gelegen in de wijn- en fruitregio van Havelock North middenin een perzikenplantage (ca. 18 km van Napier).
Hotel
het hotel verwent gasten uit alle hoeken van de wereld. In dit hotel kan men uitgebreid genieten van de landelijke sfeer. Voor het lichamelijke welzijn kunt u terecht in het kleine maar fijne wellnesscenter en in het elegante restaurant geniet u van exclusieve wijnen van eigen bodem. Het hotel beschikt over een tennisveld, spa en een sauna en wasservice. Gratis Wifi.
Kamers
alle 12 kamers en suites zijn uitgerust met bad en/of douche/wc, verzorgingsproducten, badjassen, haardroger, tv, minibar en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be