Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Autorondreizen

 

Autorondreizen

Charmant Nieuw-Zeeland - 25 dagen
Charmant Nieuw-Zeeland - 25 dagen
25-daagse autorondreis met overnachtingen in “Bed & Breakfast” accommodatie
Ontdek de gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders! Bij deze tour met huurauto overnacht u ofwel in standaard Bed & Breakfasts, homestays, farms (Std) of in gerenommeerde Superior Bed & Breakfasts, hotels (Sup). U zult steeds kunnen genieten van het directe contact met uw gastheer/gastvrouw en ’s morgens een fantastisch ontbijt geserveerd krijgen.
Meer infoGeen prijzen
Classic NZ Wine Trail - 15 dagen
Classic NZ Wine Trail - 15 dagen
15-daagse ontdekking van de Nieuw-Zeelandse wijnregio’s
Met een huurauto ontdekt u op eigen houtje de Classic New Zealand Wine Trail (met of zonder chauffeur). Tijdens deze tour bezoekt u de Art Deco-stad Napier met z'n talrijke wijnhuizen en aangenaam klimaat, verkent u Martinborough en de wijnregio Wairarapa, een droombestemming voor elke gepassioneerde liefhebber van rode wijn. U eindigt de tour in Marlborough, het bekendste wijngebied van Nieuw-Zeeland.
Meer infoGeen prijzen
New Zealand Exclusive - 13 dagen
New Zealand Exclusive - 13 dagen
13-daagse autorondreis voor de veeleisende reiziger
Deze tour is samengesteld voor mensen met weinig tijd en een wat ruimer budget. U ziet de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland. U reist per huurauto waarbij u zelf rijdt of met een privéchauffeur en per vliegtuig.
Meer infoPrijs vanaf 4353 euro
Fascinerend Nieuw-Zeeland - 19 dagen
Fascinerend Nieuw-Zeeland - 19 dagen
19 dagen van Auckland naar Christchurch met overnachtingen in B&B's
Nieuw-Zeeland gastvrijheid hoeft niet duur te zijn! Dit bewijst deze prachtige rondreis op basis van enkele bed & breakfasts. De vriendelijke gastheer/-en vrouw verwelkomen u van harte en geven u graag advies omtrent uw reisroute bij het dagelijkse ontbijt. Beter kan het niet. Ook mogelijk om de tour te verlengen.
Meer infoPrijs vanaf 2322 euro
Best of New Zealand - 21 dagen
Best of New Zealand - 21 dagen
21-daagse autorondreis van Auckland naar Christchurch met vooraf gereserveerde hotels
Een reis over beide eilanden van Auckland naar Christchurch, die u langs de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland voert. Alle reserveringen voor de huurauto, de hotels en de ferry zijn geregeld. Op deze manier verspilt u geen kostbare tijd met het zoeken naar geschikte accommodatie. Bij de hotels heeft u de keuze uit de categorieën standaard (std) en superior (sup).
Meer infoPrijs vanaf 1252 euro
Nieuw-Zeeland - de 3 eilanden - 20/24 dagen
Nieuw-Zeeland - de 3 eilanden - 20/24 dagen
20/24 dagen van Auckland via Stewart Island naar Christchurch
Verken Nieuw-Zeeland met net dat ietsje meer. Wij nemen de organisatie van de reis voor onze rekening – u geniet van het landschap! De speciaal voor u uitgekozen accommodatie kan geboekt worden in de Budget versie (eenvoudige middenklasse) en de Standard versie (hogere middenklasse). Het dagelijkse ontbijt kan optioneel worden geboekt. De reis kan dagelijks starten, is individueel, te verlengen en ook in omgekeerde richting mogelijk.
Meer infoPrijs vanaf 2779 euro
Hike & Drive - 25 dagen
Hike & Drive - 25 dagen
25 dagen van Auckland naar Christchurch incl. ferry en boottransfers
Wilt u de natuur van Nieuw-Zeeland van dichtbij beleven? Dan hebben we dé reis voor u! Deze tour is een perfecte combinatie van avontuur, comfort, vrijheid en activiteiten. De reis is zo samengesteld dat er ook voldoende tijd voor ontspanning overblijft. De reis is geschikt voor iedereen met een normale conditie. U kunt uw eigen wandelingen ter plaatse uitkiezen. U verblijft in gunstige budget of in middenklasse (standard) accommodatie.
Meer infoPrijs vanaf 3108 euro
Rondreis per 4WD - 18/22 dagen
Rondreis per 4WD - 18/22 dagen
18/22 dagen per 4WD met vooraf gereserveerde accommodatie
Ontdek Nieuw-Zeeland, buiten de gebaande paden, en ontdek ongekende dimensies en indrukken. Uiteraard worden de bekende 'Highlights' evenmin vergeten. De tour is zo samengesteld, dat u de reis ook als minder ervaren 4WD chauffeur zonder problemen kunt maken. U overnacht in speciaal uitgekozen accommodatie, die u van de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid laten proeven. De basistour duurt 18 dagen, bij de 22-daagse tour is de uitbreiding naar de Bay of Islands inbegrepen. U kunt kiezen uit twee verschillende hotelcatego...
Meer infoPrijs vanaf 1714 euro
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be