Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Groepsreizen > Exclusieve, Nederlandstalige begeleide rondreizen

 

Exclusieve, Nederlandstalige begeleide rondreizen

Aussie Tours is reeds jarenlang gespecialiseerd in het organiseren van rondreizen onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandstalige gids/chauffeur. Dit kan zowel op privé-basis alsook voor kleine groepjes. Onze gespecialiseerde kennis en persoonlijke reiservaring resulteren in unieke programma’s die u het beste laten zien van Nieuw-Zeeland. Deze rondreizen worden volledig op uw maat samengesteld en dat op de reisdata die u zelf wenst.

Rijdt u liever niet zelf met de auto in Nieuw-Zeeland, dan is dit de perfecte oplossing! Uw chauffeur is eveneens uw gids en deelt zijn uitgebreide kennis en passie met u in het Nederlands.

Speelt u dus met het idee om als koppel of samen met vrienden of familie Nieuw-Zeeland op deze manier te ontdekken, contacteer ons dan zeker voor het uitwerken van een rondreis op maat. Wij helpen u graag verder.

Als u doorklikt, vindt u een voorsmaakje van een rondreis met Nederlandstalige gids/chauffeur. Deze reis laat u in alle comfort kennismaken met het adembenemende Nieuw-Zeeland. Uiteraard kunnen we op basis van uw interesses, uw budget en de gewenste reistijd talloze andere combinaties uitwerken. Graag bespreken wij de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be