Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Huwelijksreizen > Bay of Many Coves Resort

 Voeg toe aan reismand

Bay of Many Coves Resort

Bay of Many Coves ResortBay of Many Coves ResortKeukenploeg van het Bay of Many Coves Resort

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.5 stars
Ligging
Bay of Many Coves in Queen Charlotte Sound. Bereikbaar per ferry van/naar Picton in 30 minuten.
Hotel
dit uitstekende resort is bijzonder geschikt voor een korte vakantie tussendoor. Meerdere bungalows die tegen een helling gebouwd zijn, omgeven het hoofdgebouw met het restaurant, de bar en het zwembad. In het restaurant kunt u zich ’s avonds laten verwennen door de exquise gerechten en een uitstekende keuze aan Nieuw-Zeelandse wijnen. Vanuit het resort kunt u talrijke excursies ondernemen. U kunt bijvoorbeeld wandelen langs een gedeelte van de Queen Charlotte Track of een kajak huren, waar u met een beetje geluk dolfijnen tegenkomt. Of u geniet vanaf uw balkon van het uitzicht over het diepblauwe water van de sound. Gratis Wifi in de publieke ruimtes.
Kamers
de appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikken alle over een tv, telefoon, kluisje, kitchenette met magnetron, cd-speler en aparte lounge. De appartementen met 2 slaapkamers hebben tevens een wasmachine en een wasdroger.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be