Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Meerdaagse tours > Meerdaagse excursies > Routeburn Track

 Voeg toe aan reismand

Routeburn Track - 4 dagen

4 dagen van/naar Queenstown
Inleiding
Wij bieden u de mooiste wandeling aan in Nieuw-Zeeland op individuele basis! U wandelt 4 dagen zelf, zonder gids door het mooie Fiordland National Park. De overnachtingen in de hutten worden vooraf gereserveerd. Op de avond voor de tour is er in Queenstown een briefing. De volgende ochtend volgt de transfer naar de track waar u de nodige uitrusting kunt huren en laatste levensmiddelen kunt kopen. Opmerking: de tour kan ook als begeleide wandeling worden geboekt met overnachtingen in tweepersoonskamers voorzien van douche/wc.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Queenstown - Routeburn Track.
Om 08.00 uur vertrekt u vanuit uw hotel langs Lake Wakatipu naar Glenorchy, het startpunt van de Routeburn Track. De eerste wandeling naar Falls Hut duurt ca. 3-4 uur en brengt u langs de Routeburn Falls.
Overnachting: Falls Hut.
Dag 2: Routeburn Track.
U kunt de volledige dag gebruiken voor de wandeling naar Mackenzie Hut. De wandeltijd is ca. 6 uur. Onderweg passeert u Harris Saddle (1.277 m), enkele watervallen en bergmeren.
Overnachting: MacKenzie Hut.
Dag 3: Routeburn Track.
Wandeling op eigen tempo naar Lake Howden Hut. Hiervoor dient u ca. 4 uur te rekenen. In de namiddag kunt u nog een beklimming van 1,5 uur maken naar de Key-top (990 m).
Overnachting: Lake Howden Hut.
Dag 4: Routeburn Track - Milford Sound - Queenstown.
Een wandeling van ca. 1,5 uur brengt u naar de Milford Road, waar u om 12.00 uur met de bus naar Milford Sound vertrekt. Om 14.00 uur maakt u een cruise op Milford Sound. Na de cruise keert u per bus terug naar Queenstown. Aankomst omstreeks 20.00 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be