Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > North Island > Bay of Plenty > White Island

 Voeg toe aan reismand

White Island

White Island, of Whakaari, is Nieuw-Zeelands meest actieve vulkaan. Deze stomende berg ligt slecht op 50 km van de kust van Whakatane. Het is een klein eiland dat gevormd wordt door 3 afzonderlijke vulkaantoppen uit verschillende tijdperken. Door erosie is het meeste van de oppervlakte van de 2 oudste toppen verdwenen. De jongste top tussenin overheerst nu het centrum van het eiland. De stoom en het hete water zijn soms tot 600 à 800 ° C. Het eiland is in privé-bezit en kan hierdoor enkel begeleid per helikopter of boot bezocht worden. Een bezoek aan het eiland is zeker een onvergetelijke ervaring. Met wat geluk ziet u op weg naar het eiland dolfijnen en/of walvissen.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
White Island Rendezvous
White Island Rendezvous
het hotel is uiterst geschikt voor excursies naar White Island, aangezien de eigenaars de tours zelf aanbieden. Geniet van het comfort van een goed motel en start uw tour direct vanuit het hotel. Uw gastheer/vrouw zorgt voor een thuisgevoel. Niet ver van de Whakatane rivier zijn er korte wandelingen mogelijk naar het centrum of het nabije strand. Gratis Wifi.
3.0 starsMeer infoPrijs vanaf 41 euro

Things to do
  • Heli Tour
  • Boating & cruising
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be