Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > North Island > Hawkes bay > Napier

 Voeg toe aan reismand

Napier

Als 1 van de oudste nederzettingen van Hawkes Bay geeft de art deco architectuur de stad een moderne uitstraling. De vele winkeltjes met wol en andere producten vervaardigd uit schapenvacht lokken menig toeristen. De voornaamste trekpleisters in de buurt zijn ondermeer de talrijke wijngaarden met uitstekende wijnen.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
The County Hotel
The County Hotel
om uitgebreid de omgeving te verkennen, de excellente wijngaarden en de architectuur raden we aan minstens 2 overnachtingen te reserveren. Het hotelrestaurant heeft naast een goede keuken ook een mooi uitzicht over de lokale wijngaarden. Genieten kunt u in de Churchill’s Champagne & Snug Bar. Gratis Wifi en gebruik van de computer.
4.0 starsMeer infoPrijs vanaf 113 euro

Things to do
  • Golf
  • Boating & cruising
  • Canoeing & kayaking
  • Surfing
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be