Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > North Island > Tongariro/Taupo

 

Tongariro/Taupo

Taupo ligt aan de noordzijde van Lake Taupo, in een schilderachtige omgeving en trekt veel toeristen als gevolg van de aanwezigheid van geothermische attracties en de nabijheid van het Tongariro Nationaal Park. Tongariro heeft drie actieve vulkanen: Ruapehu, Ngauruhoe en Tongariro.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Chateau Tongariro
Bayview Chateau Tongariro
in het vulkanisch gevormde landschap van het Tongariro National Park werd rond de eeuwwisseling een ‘grand hotel’ gebouwd, dat vandaag de dag nog niets van z’n oorspronkelijke charme heeft verloren. Vanuit het hotel kunt u talrijke interessante wandelingen maken in het Tongariro National Park. Er is ook een bioscoop en een golfterrein. Wifi en internettoegang tegen betaling.
4.0 starsMeer infoPrijs vanaf 53 euro
Tongariro Riverside B&B
geniet van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de rivier en verken de schilderachtige omgeving. In het nabije Turangi, op loopafstand te bereiken, zijn verschillende goede cafés, restaurants en winkels te vinden. Gratis Wifi.
Superior B&BMeer infoGeen prijzen
Huka Lodge
Junior Lodge Suite
de Huka Lodge werd gebouwd in 1920 en wordt gezien als de pionier op het vlak van bijzondere lodges in Nieuw-Zeeland. Naast vele adellijke families is deze lodge ook geliefd bij veel acteurs. Laat u verwennen door de prachtige ligging aan de Waikato River en de mooie en uitgestrekte parken. In de Huka Lodge worden de gasten culinair verwend door de meest gedecoreerde chefs. Uw dag start met een royaal ontbijt en eindigt met een meergangendiner. Gratis Wifi en gebruik van computer.
Deluxe LodgeMeer infoPrijs vanaf 590 euro

Things to do
 • Walking & trekking
 • Flightseeing
 • Sky diving
 • Boating & cruising
 • Canoeing & kayaking
 • Fishing
 • Jet Skiing & Waterskiing
 • Rafting
 • 4WD
 • Climbing, abseiling & rapelling
 • Cycling & mountainbiking
 • Golf
 • Horse riding & treks
 • Hunting & shooting
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Tongariro National ParkTongariro National Park
  Het park is het oudste nationaal park van Nieuw-Zeeland en heeft de status van “World Heritage”. In de zomer is de regio zeer geliefd om in het vulkanisch gebergte rond te toeren. Er is een netwerk van "tracks" uitgewerkt waaronder "Great Walk" en de "Round the Mountain (Ruapehu) Track". De lange spits van Mt. Ruapehu (2797m) bestaat uit meerdere pieken. Deze vulkaan is de hoogste en nog meest actieve van de drie. Mt. Ngauruhoe is veel jonger dan de andere vulkanische toppen in het park. Tussen de Mount Ngauruhoe en de Mount Tongariro strekt zich een fascinerende keten uit van kraters en kleurige vulkaanmeren.
 • Lake TaupoLake Taupo
  Lake Taupo is het kloppende hart van het Noordereiland en werd gevormd door een vulkaanexplosie. Het is tevens een paradijs voor watersporters en hengelaars. Op de achtergrond van Lake Taupo ziet u de besneeuwde bergtoppen van het Tongariro National Park.
 • Huka FallsHuka Falls
  De waterval in Wairakei Park, die de Maori Hukanui noemen, stort zich van een hoogte van iets meer dan 10m naar beneden. Verderop vindt u ook de Craters of the Moon waar u stomende kraters en borrelende modderpoelen kan bewonderen.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Hike & Drive - 25 dagenHike & Drive - 25 dagen
  25 dagen van Auckland naar Christchurch incl. ferry en boottransfers
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be