Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > South Island > Marlborough

 

Marlborough

Dankzij het uitzonderlijk microklimaat geniet men hier het hele jaar van de Nieuw-Zeelandse zon! Outdoor activiteiten zoals wandelen, mountainbiken en kajakken zijn hier erg in trek. Marlborough is bovendien het belangrijkste wijnbouwgebied in Nieuw-Zeeland. Het klimaat heeft duidelijk haar invloed op het telen van wijndruiven. Vooral de wijnen van het druivenras Sauvignon Blanc moet u beslist geproefd hebben.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Bay of Many Coves Resort
Bay of Many Coves Resort
dit uitstekende resort is bijzonder geschikt voor een korte vakantie tussendoor. Meerdere bungalows die tegen een helling gebouwd zijn, omgeven het hoofdgebouw met het restaurant, de bar en het zwembad. In het restaurant kunt u zich ’s avonds laten verwennen door de exquise gerechten en een uitstekende keuze aan Nieuw-Zeelandse wijnen. Vanuit het resort kunt u talrijke excursies ondernemen. U kunt bijvoorbeeld wandelen langs een gedeelte van de Queen Charlotte Track of een kajak huren, waar u met een beetje geluk dolfijnen tegenkomt. Of u geniet vanaf uw balkon van het uitzicht over het die...
4.5 starsMeer infoPrijs vanaf 128 euro
Hotel Durville
Hotel Durville
het voormalig bankgebouw is gebouwd in Art Déco-stijl en betovert zijn gasten met elegantie en comfort.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen
Grandvue B&B
Kamervoorbeeld
de B&B beschikt over een barbecue, een wasmachine/droogtrommel en een gezellige eetkamer. Wifi en een computer voor gebruik van de gasten is gratis.
Superior B&BMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • Walking & trekking
 • Boating & cruising
 • Canoeing & kayaking
 • Bird Watching
 • Dolphins
 • Seals
 • Horse riding & treks
 • Food & wine
 • Hunting & shooting
 • Fishing
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Abel Tasman National ParkAbel Tasman National Park
  Het bekendste nationale park in de regio is het Abel Tasman National Park. Dit nationale park is met z’n 225 km² het kleinste van Nieuw-Zeeland en geniet van een mild klimaat. U vindt er prachtige goudgele stranden en verzande estuaria omgeven door regenwoud. Het park staat vooral bekend om z’n populaire Coast Track die u op de dag kunt afstappen waarna u terugkeert met de watertaxi. Wie meer tijd wenst te spenderen, kan onderweg verblijven op de kampeerplaatsen of in de hutten. In het hoogseizoen is het wel aangewezen om deze vooraf te reserveren. Abel Tasman is ook een van de beste plaatsen in Nieuw-Zeeland om te kayakken op zee. U heeft er zeerobben, pinguïns, dolfijnen en een rijk vogelleven.
 • Golden bayGolden bay
  Het meest noordelijke puntje van het Zuidereiland wordt gevormd door een grote natuurlijke zandbank, Farewell Spit, en is het westelijke deel van Golden Bay. Deze ruim 26 kilometer lange zandbank met lange hoge zandduinen met daarachter moddervlaktes, is een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nieuw Zeeland en een paradijs voor natuurliefhebbers. Op de moddervlaktes leven zeehonden en broeden ongeveer 90 soorten bijzondere vogels, zoals zwarte zwanen, grutto’s en Pacifische Jan-van-Genten. Het bijzondere gebied is geclassificeerd als “Wetland of great importance” en staat volledig onder regeringstoezicht. Het gebied is dan ook beperkt toegankelijk.
 • NelsonNelson
  In het geografische midden van Nieuw-Zeeland vind je het relaxte stadje Nelson. Als 'sunshine capital of New Zealand' heb je hier grote kans dat het lekker weer is. En gelukkig liggen hier dan ook nog eens een paar van de mooiste stranden van Nieuw-Zeeland! Nelson is ook bekend voor z’n kunst en wordt hierdoor ook bestempeld als kunsthoofdstad van het land met talrijke galerijen en vernissages. De stad straalt dan ook een “kleurrijke” sfeer.
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be