Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > South Island > Southland > Catlins

 Voeg toe aan reismand

Catlins

Het toerisme is hier quasi onbestaand. De rustige wandelingen langsheen de vele natuurverschijnselen zoals Jack’s Blowhole, de Purakaunui Falls, de McLean Falls, de Cathedral Caves….zal de natuurliefhebber zeker bekoren! Er zijn zeer veel diersoorten in hun natuurlijke omgeving te bewonderen, zoals zeehonden, pinguïns,… Door de hoge golven is dit gebied ook een ideale omgeving voor surfers.

 
Wist je dat?

De route door “the Catlins” is één van Nieuw-Zeelands best verborgen geheimen. Vanuit Queenstown, Wanaka, Dunedin, Te Anau en Invercargill kunt u aansluiten op deze scenic drive!

Things to do
  • Walking & trekking
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be