Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > South Island > Southland > Invercargill

 Voeg toe aan reismand

Invercargill

Vaak wordt enkel de luchthaven bezocht voor de vlucht met Southern Air naar Stewart Island. De rustige “farmers” stad met zijn brede straten en Victoriaanse gebouwen is nochtans beslist het bezoeken waard! Bezoek zeker het reusachtige Queen’s Park en geniet van deze meest zuidelijk gelegen stad van het Zuidereiland.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Tudor Park Country Stay
Tudor Park Country Stay
het Tudor Park doet denken aan een Engels landhuis. De bed & breakfast is omgeven door een meermaals bekroonde tuin. De eigenaars Joyce & John Robins zijn uitgesproken tuinliefhebbers en verrassen elke bezoeker met gelijke interesses. Het diner kan indien gewenst worden genuttigd samen met uw gastheer- en vrouw. Gratis gebruik van de computer.
Standard B&BMeer infoPrijs vanaf 76 euro

Things to do
  • Walking & trekking
  • Flightseeing
  • Fishing
  • Bird Watching
  • Botanical gardens
  • Wildlife (variety)
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be