Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Ontdek Nieuw-Zeeland > South Island > West Coast > Glacier Country

 Voeg toe aan reismand

Glacier Country

De 60 gletsjers van het National Park behoren tot het werelderfgoed. Samengedrukte sneeuw vormt het blauwe gletsjerijs dat door de valleien van Fox en Franz Josef Glacier wordt voortgestuwd. Beide gletsjers schuiven minstens 10 keer zo snel als de meeste valleigletsjers. De gletsjers schuiven over de enorme rotstrappen van de valleibodem, waardoor het ijs breekt en diepe gletsjerspleten vormt met ijspilaren. Je krijgt een uniek uitzicht op dit spectaculaire landschap tijdens één van de talrijk aangeboden begeleide wandelingen.

 
Tip

Een panoramische vlucht boven dit gebied is een absolute topper tijdens je reisprogramma.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Punga Grove
Punga Grove
ingesloten in een bergachtig gebied afwisselend met bossen biedt Punga Grove een stijlvolle accommodatie, geschikt voor een verkenning van Franz Josef of Fox Glacier. Observeer inheemse vogels of maak een stevige wandeling in het berggebied en de aangrenzende bossen. Gratis Wifi (max. 50MB/dag).
3.0 starsMeer infoPrijs vanaf 42 euro

Things to do
  • Walking & trekking
  • Heli Tour
  • Boating & cruising
  • Canoeing & kayaking
  • Bird Watching
  • Dolphins
  • Seals
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be