Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Reizen met kids > Family deal - rondreis per camper in Nieuw-Zeeland

 Voeg toe aan reismand

New Zealand Now - 24 dagen

24 dagen inclusief vlucht met Qantas Airways en 21 dagen comfortabele camper van Apollo
Mooi panorama in Nieuw-ZeelandGenieten van Nieuw-Zeeland
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Brussel – Europa - Christchurch.
’s Avonds vertrekt u vanaf Brussel via Londen met Qantas naar Auckland.
Dag 2: Onderweg
Dag 3: Aankomst Auckland.
Na overstap in Sydney of Melbourne vliegt u verder naar Auckland waar u in de namiddag aankomt. Wanneer u de douane gepasseerd bent en uw bagage opgenomen heeft, neemt u contact op met het verhuurdepot van Apollo waarna u aan de luchthaven afgehaald wordt voor uw transfer naar het depot. U neemt er de zeer comfortabele Star RV Camper voor 4 personen op voor een periode van 21 dagen van Auckland tot Christchurch voor uw individuele ontdekkingsreis in Nieuw-Zeeland. In de huur zijn onbeperkte kilometers, volledige uitrusting alsook een verzekering met een eigen risico van NZD 5.000 inbegrepen.
Dag 4: - dag 22: Onderweg in Nieuw-Zeeland
Ontdek Nieuw-Zeeland op uw eigen ritme!
Dag 23: Christchurch-Europa
Rond de middag brengt u de camper terug naar het verhuurdepot van Apollo in de nabijheid van de luchthaven van Christchurch. Aansluitend wordt u naar de luchthaven gebracht. Terugvlucht met Qantas via Sydney of Melbourne naar Londen. Verdere doorreis naar Brussel.
Dag 24: Europa - Brussel
In de voormiddag is de aankomst voorzien in Brussel.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be