Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Speciale aanbiedingen > Ontdek Nieuw-Zeeland in alle vrijheid

 
DAG 1 - Brussel – Auckland.

’s Avonds vertrekt u vanaf Brussel naar Frankfurt van waaruit u verder reist met Thai Airways via Bangkok naar Auckland in Nieuw-Zeeland.

DAG 2 - Onderweg

DAG 3 - Aankomst Auckland.

Aankomst 's middags in Auckland. Wanneer u door de douanecontrole bent en uw bagage opgenomen heeft, neemt u contact op met het verhuurdepot van Spaceships waarna u aan de luchthaven afgehaald wordt voor uw transfer naar het depot in Auckland voor pick-up van de Spaceship. U huurt de Rocket, Spaceship Beta 2, Beta 2S of Dream Sleeper op basis van onbeperkt aantal kilometers voor een periode van 22 dagen van Auckland tot Christchurch voor uw individuele ontdekkingsreis in Nieuw-Zeeland.

DAG 4-23 - Onderweg in Nieuw-Zeeland.

Ontdek Nieuw-Zeeland op uw eigen ritme! Bij de overtocht van het Noorder- naar het Zuidereiland dient u de Spaceship mee te nemen op de overzet (niet inbegrepen in de prijs, meer info pag. 9).

DAG 24 - Vertrek Christchurch.

U brengt de Spaceship terug naar het verhuurdepot in Christchurch waarna u zelf instaat voor uw transfer naar de luchthaven.

U checkt er in voor uw terugvlucht met Air New Zealand naar Auckland en aansluitend verder met Thai Airways via Bangkok naar Brussel.

DAG 25 - Aankomst Brussel.

Aankomst 's morgens in Brussel met fijne herinneringen aan uw rondreis doorheen het Land van de Lange Witte Wolk.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be