Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Speciale aanbiedingen > New Zealand Now - Het ultieme camper aanbod

 
DAG 1 - Brussel – Londen - Christchurch

’s Avonds vertrekt u vanaf Brussel naar Londen van waaruit u verder reist met Qantas (of codeshare met Emirates) via Dubai en Australië naar Christchurch.

DAG 2 - Onderweg.

DAG 3 - Aankomst Christchurch

Na overstap in Sydney of Melbourne vliegt u verder naar Christchurch waar u in de namiddag aankomt. Wanneer u de douane gepasseerd bent en uw bagage opgenomen heeft, neemt u contact op met het verhuurdepot van Apollo waarna u aan de luchthaven afgehaald wordt voor uw transfer naar het depot. U neemt er de Hitop Camper (zonder douche/wc) of Euro Tourer (met douche/wc) voor 2 personen op voor een periode van 21 dagen van Christchurch tot Auckland voor uw individuele ontdekkingsreis in Nieuw-Zeeland. In de huur zijn onbeperkte kilometers, volledige uitrusting alsook een verzekering met een eigen risico van NZD 5.000 inbegrepen.

DAG 4-22 - Onderweg in Nieuw-Zeeland.

Ontdek Nieuw-Zeeland op uw eigen ritme!

DAG 23 - Auckland - Londen.

Rond de middag brengt u de camper terug naar het verhuurdepot van Apollo in de nabijheid van de luchthaven van Auckland. Aansluitend wordt u naar de luchthaven gebracht. Terugvlucht met Qantas (of codeshare met Emirates) via Sydney of Melbourne naar Londen. Verdere doorreis naar Brussel.

DAG 24 - Londen - Brussel.

In de voormiddag is de aankomst voorzien in Brussel.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be