Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Drehu Village

 Voeg toe aan reismand

Drehu Village Hotel

RestaurantDrehu Village BungalowBaie de Chateaubriand

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.0 stars
Ligging
het hotel is gelegen in de Baie de Chateaubriand met een prachtig wit zandstrand. Het hele jaar kunt u zwemmen in het kristalheldere water. De luchthaven ligt op ca. 20 km.
Hotel
het hotel beschikt over een prachtige tuin met veel groen en directe toegang tot het strand. Een ideale locatie voor zowel actieve gasten als voor enkele dagen rust. In het Drehu Village is er een restaurant met cocktailbar en een zwembad met watersportcentrum. Auto- & fietsverhuur mogelijk.
Kamers
de 28 ruime bungalows, in 2012 gerenoveerd, zijn gezellig ingericht, voorzien van airco, tv, telefoon en een terras. De 2 suites hebben bijkomend een extra woonkamer, een minibar en kluisje.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be