Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > First Landing Beach Resort & Villas

 Voeg toe aan reismand

First Landing Beach Resort & Villas

First Landing

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.5 stars
Ligging
het resort ligt aan de westkust van het eiland Viti Levu, op 20 minuten van de luchthaven en slechts enkele minuten van de Lautoka haven te midden van een dicht tropisch regenwoud. De ligging zorgt voor adembenemende zonsondergangen.
Hotel
tot het groene complex behoort een zwembad, een uitstekend restaurant met een rijk aanbod aan seafood en internationale gerechten evenals een duikschool. Door het rif dat voor de kust gelegen is, is zwemmen in de zee vaak onmogelijk, maar het lange strand, de zonsondergang en het hotel maken dit ruimschoots goed.
Kamers
alle 35 bungalows zijn ruim en gezellig ingericht, hebben hoge plafonds en beschikken over een terras, airco, koelkast en koffie-/theefaciliteiten. De Beach Bures bieden een Spa-bad en uitzicht op zee. De exclusieve 2 slaapkamervilla’s beschikken over een tv/dvd, cd-speler, een eigen zwembad en mooie tuin.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be