Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > InterContinental Moorea Resort & Spa

 Voeg toe aan reismand

InterContinental Moorea Resort & Spa

Type accommodatie
Resort
Classificatie
4.5 stars
Ligging
het InterContinental Resort ligt aan de noordwestkust van Moorea en is één van de grootste luxe resorts van het eiland. Toch heerst hier een luchtige en vriendelijke sfeer.
Hotel
het complex nodigt uit om te vertoeven in de tropische tuin met zwembad. Beide restaurants bieden een gastronomische keuken en een eersteklasse service. In de bar kunt u van heerlijke cocktails of van andere verfrissende drankjes genieten. Daarnaast worden ook verschillende activiteiten aangeboden zoals: windsurfen, duiken (eigen duikcentrum), snorkelen, waterski, vissen, tennis, volleybal enz. Voor het lichamelijke welzijn kunt u terecht in de Spa. Internet beschikbaar.
Kamers
48 kamers met balkon of terras, 44 ruime bungalows in de tropische tuin of direct aan het strand alsmede 50 overwater bungalows (29 Premium). Alle verblijven zijn smaakvol en modern ingericht en voorzien van airco, bungalows ook met plafondventilator, tv, minibar, koffie-/theefaciliteiten en kluisje.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be