Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Kia Ora Resort & Spa

 Voeg toe aan reismand

Kia Ora Resort & Spa

Type accommodatie
Resort
Classificatie
4.0 stars
Ligging
tussen Tiputa en Avatoru op het archipel Rangiroa, te midden van een kokosnootplantage en aan wit zandstrand.
Hotel
eind 2011 gerenoveerd. Een modern en luxueus complex aan het turkooisblauwe water. Er is een spa, een zwembad, een restaurant en een bar, die gebouwd is boven het water.
Kamers
alle villa's en bungalows zijn ingericht volgens de Polynesische stijl. 25 beach bungalows beschikken gedeeltelijk over een jacuzzi of privézwembad. Verder zijn er ruime villa's met zwembad of grote luxe overwater bungalows. In alle units is er WLAN, airco en een moderne badkamer en toilet.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be