Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Manuia Beach Hotel

 Voeg toe aan reismand

Manuia Beach Hotel

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.5 stars
Ligging
Manuia Beach is een romantisch Zuidzee paradijs. Het ligt bij een van de mooiste en witste zandstranden van Rarotonga en ligt direct aan de lagune met glashelder water vol met kleurrijke koralen en een verscheidenheid aan tropische vissen. Vooral de zonsondergangen hebben hier de prachtigste kleuren! Per auto bereikt u in slechts 10 minuten de luchthaven of Avarua.
Hotel
het hotel biedt een zeer persoonlijke service. Het zwembad en het restaurant liggen direct aan het strand. In het restaurant geniet u bij zonsondergang absoluut van een Zuidzee gevoel. Lounge met tv. Fietsen, scooters en auto's kunt u huren. Materiaal om te snorkelen is gratis. De eilandbus stopt bij het hotel. Bij een vroege of late aankomst kunt u een dagkamer met douche vragen.
Kamers
het complex bestaat uit slechts 12 “Ares” - Polynesische met riet bedekte bungalows. Ze zijn voorzien van airco, plafondventilatoren, telefoon, koffie-/theefaciliteiten, kluisje, een kleine koelkast en een gemeubileerd terras, geschikt voor een diner bij kaarslicht.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be