Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Musket Cove Island Resort

 Voeg toe aan reismand

Musket Cove Island Resort

Restaurant Kamervoorbeeld

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.5 stars
Ligging
Malolo Lai Lai ligt naast het grotere Malolo Island in de Mamanucas, op zo'n 1 uur van Denarau. Tijdens een verblijf in Musket Cove heeft u de mogelijkheid het gehele eiland te verkennen.
Hotel
het mooie aan Musket Cove is dat u naast de culinaire verwennerij en de Mandara Spa ook geniet van activiteiten en excursies over het hele eiland. Zeilen, snorkelen, vissen, fietsen en golfen. Op donderdag is er een traditionele Fijiaanse avond. WLAN beschikbaar. Er zijn een restaurant, 2 bars en een café in het resort.
Kamers
het resort heeft een ruim aanbod aan hotelkamers, villa's en bungalows. Alle ingericht in een Fijiaanse stijl en voorzien van airco (behalve Garden Bungalow), plafondventilator, tv, telefoon en koffie-/theefaciliteiten. Bungalows & villa's met veranda.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be