Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Nengone Village

 Voeg toe aan reismand

Nengone Village

Nengone Village

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.0 stars
Ligging
in een kleine baai met een wit zandstrand, palmbomen en tropisch regenwoud. De bungalows kijken uit op de blauwe zee en het huisrif. Uitstekend om te zwemmen en snorkelen.
Hotel
er is een restaurant, bar en een zwembad. Gratis gebruik van snorkeluitrusting, kano's en kajaks. Fietsen en brommers kunt u tegen betaling huren. Excursies worden graag georganiseerd.
Kamers
20 bungalows en 3 suites ingericht in de stijl van Nieuw-Caledonië. Alle verblijven zijn ruim en voorzien van een badkamer, haardroger, airco, tv, telefoon, kluisje en terras met zeezicht.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be