Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Nukubati Island resort

 Voeg toe aan reismand

Nukubati Island Resort

Nukubati Island Resort

Type accommodatie
Resort
Classificatie
4.5 stars
Ligging
het resort bereikt u per vliegtuig naar Labasa. Daarna 1 uur rijden door kokosnootplantages, rijstvelden en kleine dorpjes om vervolgens de boot (5 minuten) te nemen naar het resort.
Hotel
Nukubati is gelegen aan een zandstrand met palmbomen. De verhouding tussen luxe toerisme en ecologie is mooi in balans en vormt hierdoor een voorbeeld voor andere resorts. Seafood & Fish en verse biologische producten van eigen bodem. Hoofdzakelijk wordt er hier gedoken maar ook speervissen, krabbenjacht, snorkelen, zeilen, surfen of een parelfarm bezoeken behoren tot de mogelijke activiteiten.
Kamers
7 vrijstaande bungalows en suites, ruim ingericht met veranda, koffie-/theefaciliteiten en minibar.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be