Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Outrigger on the Lagoon

 Voeg toe aan reismand

Outrigger on the Lagoon

ZwembadKamervoorbeeld

Type accommodatie
Resort
Classificatie
4.0 stars
Ligging
Outrigger on the Lagoon ligt op Viti Levu, ca. 80 km van Nadi Airport en 5 minuten van Sigatoka.
Hotel
het resort is gelegen in een mooie tropische tuin. Het nabijgelegen strand nodigt uit om te relaxen, te snorkelen of te gaan kajakken. De Spa is een oase van rust met een prachtig uitzicht op de Pacific. Het resort beschikt tevens over een groot zwembad (50 m), fitnessruimte, tennisbanen, golf driving range, 4 restaurants met een uitstekende keuken, 1 café en 3 bars.
Kamers
het complex telt 207 kamers en 47 bungalows. De moderne en ruime kamers met balkon/terras zijn voorzien van airco en uitgerust met tv, radio, telefoon, internet, koffie-/theefaciliteiten en een kluisje. De kamers bevinden zich in vier gebouwen, Plantage Bures in de tuin en de Beachfront Bures op het strand.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be