Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Pacific Resort Rarotonga

 Voeg toe aan reismand

Pacific Resort Rarotonga

Type accommodatie
Resort
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het Pacific Resort Rarotonga ligt aan het bekende strand Muri Beach. Een lang zandstrand met palmen en een lagune met kristalhelder water.
Hotel
de ligging, de mooie accommodatie, het activiteitenaanbod maken dit hotel tot een van de meest geliefde op het eiland. Er is een zwembad evenals een restaurant aan het strand en de bekende Barefoot Bar. Snorkel-, kajak-, en kano-uitrusting zijn gratis.
Kamers
alle 64 verblijven hebben airconditioning. Alle suites/studio’s hebben een ruim woon-/slaapgedeelte, douche/wc, balkon of terras. De villa’s beschikken over afzonderlijke woon-/slaapruimte en 1 badkamer, de laatste hebben een volledig ingerichte keuken. De villa’s bieden alle comfort die men van een luxueuze bungalow verwacht. Koffie-/theefaciliteiten, koelkast, kluisje, telefoon, internettoegang en tv/dvd.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be