Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Paradise Island

 Voeg toe aan reismand

Paradise Island

Paradise IslandKamervoorbeeld

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.5 stars
Ligging
het resort ligt direct aan het heldere blauwe water aan de Somosomo Strait. Zwemmen en snorkelen is het hele jaar mogelijk. De transfer naar de luchthaven duurt +/- 1 uur.
Hotel
zwembad met stoelen en hangmatten in een verzorgde tuin, restaurant/bar, duikcentrum en Spa. Heel lekker eten en een ontspannen rustige sfeer. Er zijn tal van activiteiten en excursies mogelijk. Kajaks en een snorkeluitrusting worden u gratis aangeboden. In de bibliotheek zijn ook boeken en gezelschapsspelen. Gratis WLAN.
Kamers
17 verblijven met ventilator, minibar, koelkast, koffie-/theefaciliteiten, haardroger en kluisje. De Bure zijn traditioneel gebouwd en met lokale kunst gedecoreerd. Ze zijn uitgerust met een lounge, jacuzzi in de privétuin, veranda met ligbed en moderne badkamer met zowel binnen- als buitendouche. De nieuwe Vale Lomani hebben ook airco.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be