Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Seaview Lodge

 Voeg toe aan reismand

Seaview Lodge

Kamervoorbeeld

Type accommodatie
Resort
Classificatie
3.0 stars
Ligging
aan de promenade in Nukualofa. Het koninklijke paleis, het centrum met de bruisende markten, winkels en cafés liggen op loopafstand van de lodge.
Hotel
de lodge beschikt over een restaurant met zeezicht en een verzorgde tropische tuin. Excursies worden van hieruit georganiseerd. De eigenaars zijn Oostenrijkers en vervullen graag uw persoonlijke wensen.
Kamers
deze kleinschalige accommodatie biedt standard rooms op de begane grond en seaview rooms op de eerste etage. Er zijn ook garden rooms met balkon. Alle kamers hebben een privébadkamer, airco, ventilator, WLAN, telefoon, tv, minibar en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be