Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > Stevensons at Manase

 Voeg toe aan reismand

Stevensons at Manase

Stevenson at Manase

Type accommodatie
Resort
Classificatie
2.5 stars
Ligging
Stevensons at Manase ligt op ca. 1 uur van de ferry haven, aan de geliefde noordkust van Savaii, met een wit zandstrand direct aan uw accommodatie.
Hotel
de bungalows liggen langs het strand en worden door een rustige straat gescheiden van de rest van het complex (restaurant, bar en receptie).
Kamers
de Villa's, Open Fales en Suites zijn gedecoreerd met lavasteen. Met uitzondering van de Open Fales beschikken alle units over airco. De verblijven zijn uitgerust met ventilator, koffie-/theefaciliteiten, koelkast en telefoon. De badkamer is ook in de Open Fales privé en afgesloten en de Villa's hebben een buitendouche. De Villa's en de Suites zijn gebouwd op de begane grond. Naar de Open Fale leiden enkele treden. De Open Fales zijn voorzien van een muskietennet over het bed en een terras met zitgelegenheid. Alle verblijven hebben zicht op zee.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be