Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > The Fiji Orchid

 Voeg toe aan reismand

The Fiji Orchid

Restaurant

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.5 stars
Ligging
het kleine complex ligt slechts 15 minuten van de luchthaven en 10 minuten naar de haven van Lautoka. De villa's liggen verspreid in de tuin.
Hotel
prachtige ligging, tropische omgeving en nabij Saweni Beach. Het hoofdgebouw beschikt over een gastronomisch restaurant en bar. Zwembad bij de villa’s.
Kamers
met slechts 6 villa’s blijft The Fiji Orchid privé en exclusief. Grote, moderne villa’s in tent-stijl met airconditioning, woonkamer en een grote veranda. De villa's zijn traditionele Fiji-bures.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be