Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Accommodatie > Ons aanbod > The St. Regis Bora Bora Resort

 Voeg toe aan reismand

The St. Regis Bora Bora Resort

Type accommodatie
Resort
Classificatie
6.0 stars
Ligging
het resort ligt op Motu Ome’e. Op de luchthaven wordt u afgehaald met een jacht van het hotel.
Hotel
de 3 restaurants in het hotel weten met hun hoogstaande keuken alle gasten te bekoren. De 1.208 m² grote Miri Miri Spa, met fantastische uitzichten op het zwembad en het fitnesscentrum bieden ontspanning en zorgen voor het lichamelijke welzijn. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar is er de St. Regis Kids Creativity Club. Het ruime activiteitenaanbod omvat tennis, jetski, 4WD tours, voeren van rifhaaien, zeilen, duiken of wandelen.
Kamers
de luxueuze Beach en Overwater Villa's hebben een woonoppervlakte van 144-177 m² met directe toegang tot het strand of de lagune, privétuin of eigen terras met paviljoen. Elk verblijf biedt absolute rust en is exotisch ingericht met hout en marmer. Alle villa’s beschikken over een tv, dvd/cd, espressomachine, airco, minibar en kluisje. De St. Regis Butler Service staat alle villa’s ter beschikking, om een onvergetelijk verblijf te garanderen.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be