Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Algemene info & tips > Tips

 

Tips

Fooien
Fooien zijn op Tahiti ongebruikelijk.

 

Stroomvoorziening
Er zijn verschillende systemen met 110 en 220 volt. Voordat u elektrische apparaten gaat gebruiken, dient u het voltage na te vragen.

 

Veiligheid
Tahiti is een relatief veilig eiland. Criminaliteit komt hier zelden voor. Wees uiteraard wel voorzichtig met bv. het onbewaakt laten van waardevolle spullen.

 

Kleding
Door het aangename klimaat en de rustige lifestyle wordt er in Frans-Polynesië geen nadruk gelegd op formele kledij maar eerder “casual” kledij. Dagelijkse kledij zoals de Tahitiaanse pareo werd vroeger vervaardigd van tapa, een stof gemaakt van boombast. Enkel voor traditionele danskostuums gebruiken men op Tahiti nog tapa.

 

Fotogaferen/filmen
Tropische eilanden met prachtige stranden, koele watervallen, dansende eilandbewoners, bloemenkransen, bizarre rotsformaties en kleine koraalatollen. Deze parel van de Zuidzee moet u gewoon zien en beleven! Uw foto’s verzekeren een eeuwige herinnering…

 

Communicatie
Op de meeste eilanden in Frans-Polynesië vindt u internationale telefooncellen waar u met een telefoonkaart kan bellen.

 

Wine & dine
In Papeete en in de hotels worden internationale en lokale gerechten en dranken aangeboden. De prijzen zijn vrij hoog. Lokale restaurants, vaak in de nabijheid van hotels, bieden steeds vaker een goede keuken aan tegen aanvaardbare prijzen.

 

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be