Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Algemene info & tips > Tips

 

Tips

Fooien
Fooien zijn niet gebruikelijk.

 

Stroomvoorziening
De stroomspanning in Tonga bedraagt 240 Volt.

 

Veiligheid
Tonga is een veilige bestemming.

 

Kleding
De kledij is nog steeds sterk doorspekt met traditionele invloeden. Enkel aan een privé strand of aan het zwembad van een resort is zwemkledij en strandkledij gepast. Op alle andere plaatsen is het gewenst om kledij te dragen die schouders en benen (tot de knie) bedekken.

 

Fotogaferen/filmen
Vooraleer personen te fotograferen is het gewenst om de persoon in kwestie eerst om toestemming te vragen. De “locals” zijn eerder introvert maar dit is ook afhankelijk van plaats tot plaats.

 

Communicatie
Er zijn 2 telecommunicatiebedrijven op Tonga. Fax, email, ISD communicatie, mobiele telefoons en kabelservices zijn voorzien.

 

Wine & dine
De lokale keuken bestaat vooral uit wortelgroenten, kokosnootproducten, vers fruit, varkensvlees, kip en vis. De traditionele keuken wordt vooral in guesthouses geserveerd. In de hotels en betere restaurants wordt een internationale keuken aangeboden. De lokaal geproduceerde “kava” is de bekendste drank. Het lokale beer is Ikale. “Hopi” is het illegale goedje wat de mensen thuis brouwen.

 

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be