Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Algemene info & tips > Tips

 

Tips

Fooien
Fooien zijn niet gebruikelijk in Nieuw-Caledonië.

 

Stroomvoorziening
De stroomspanning bedraagt 220 V (50 Hertz). Een aangepaste adapter is noodzakelijk (idem als voor Australië en Nieuw-Zeeland).

 

Veiligheid
Van november tot en met april kunnen er tropische cyclonen voorkomen op Nieuw-Caledonië.

 

Kleding
Het aangename klimaat zorgt ervoor dat lichte kleding voldoende is. Tijdens de wintermaanden is het ’s avonds frisser en is een trui aangewezen. Casual elegant in restaurants, nachtclubs en casino’s. Bij een eilandbezoek zijn een paar oude sportschoenen of rubberen schoeisel handig bij het bewandelen van tracks en riffen.

 

Fotogaferen/filmen
Een kleurrijke bevolking, kristalheldere inhammen, puur wit zand en een adembenemende onderwaterwereld maken van Nieuw-Caledonië een paradijs voor fotografen.

 

Communicatie
New Caledonia Post and Telecommunications Office (OPTNC) biedt volgende services aan: mail, bank en telecommunicatie.

 

Wine & dine
De Nieuw-Caledonische keuken is zeer gevarieerd en ieders smaak en budget. Seafood, traditionele Franse, Italiaanse, Indonesische, Chinese, Vietnamese, Japanese of Melanesische gerechten.

 

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be