Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Cruises > Tui Tai Expeditions - 6 & 8 dagen

 Voeg toe aan reismand

Tui Tai Expeditions

6 of 8 dagen luxe cruise in het noorden van de Fiji eilanden
Albert Cove, Rabi IslandSunset Cocktails
Inleiding
Een cruise met Tui Tai Expeditions in het noorden van Fiji vervult uw droom van avontuur en luxe. Zeilen in één van de mooiste wateren van de Stille Oceaan, met ontelbare activiteiten, de beste duik- en snorkelgebieden in de meest heldere wateren van het beroemde Rainbow Reef en een ontmoeting met de hartelijke bevolking.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Natewa Bay.
30 minuten durende transfer van Savusavu naar de onbekende Natewa Bay. Om 9.00 uur gaat u aan boord. In de middag kunt u snorkelen, duiken of kajakken.
Dag 2: Rabi Island.
Vroeg in de ochtend heeft u de mogelijkheid om te snorkelen of duiken met reusachtige mantaroggen. Deze dag brengt u door op Rabi Island, een verscholen schat in het noorden. De inwoners zijn Micronesiërs uit Kiribati.
Dag 3: Kioa Island.
In de ochtend overschrijdt u de internationale datumgrens en ziet u de Waterslides bij Waitavala. Daarna gaat het richting Kioa Island, het enige eiland met een Polynesische bevolking in Fiji. U bezoekt vissersdorpjes en lokale kunsthandwerkers. Verdere activiteiten: duiken of snorkelen.
Dag 4: Cobia Island, Ringgold Islands.
Bezoek aan 7 kleine atollen, de Ringgold Islands. Elk met een eigen rif en betoverende lagune. Op Cobia wandelt u naar de krater en kunt u kajakken op het kratermeer. Vandaag ook weer de mogelijkheid om te duiken en snorkelen.
Dag 5: Bouma National Park,Taveuni.
Na het snorkelen of duiken in de ochtend bereikt u Taveuni, het "Garden Island" van Fiji. Verken de watervallen en het regenwoud in het Bouma National Park. Fiji-avond in Wiwi Village, een Melanesisch dorp.
Dag 6: Qamea Island.
Op Qamea Island kunt u per kajak door de Naivivi mangroven varen en hierbij de exotische flora en fauna bewonderen. Prachtige stranden en onvergetelijk snorkelen. Deelnemers aan de 6-daagse tour gaan in de ochtend in Taveuni van boord.
Dag 7: Albert Cove, Rabi Island.
U keert terug naar Rabi. In het noorden ligt Albert Cove, een beschermde baai met een van de mooiste witte zandstranden van Fiji. Geniet met volle teugen van de vele activiteiten en ondertussen uw nieuwe vrienden!
Dag 8: Savu Savu.
’s Ochtends komt u aan in Nateva Bay. Het traditionele Fijiaans afscheidslied van de crew en de transfer naar Savu Savu betekent het einde van uw cruise.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be