Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Duiken

 

Duiken

Tahiti
Laat u betoveren door Tahiti en haar eilanden! Tropische vulkanische eilanden met prachtige stranden en kristalhelder water, weelderige vegetatie met regenwoud en koele watervallen, kokospalmen aan parelwitte verlaten stranden en immer vrolijke eilandbewoners. Deze parel van de Zuidzee moet u gewoon zien en beleven!

Tahiti beschikt over een tropisch klimaat met een gemiddelde watertemperatuur van 26 graden. Een 3mm wetsuit of shorty is hier meer dan voldoende. Met meer dan 100 duikplaatsen is Tahiti absoluut een paradijs voor duikers - naast meer dan 1000 verschillende soorten vissen vindt u er lagunes, kanalen, steile wanden, atollen en eilanden. Haaien en schildpadden zijn beschermde diersoorten op Tahiti. De duikplaatsen zijn geschikt voor iedereen. Op alle eilanden zijn er telkens 3 soorten duiken mogelijk. De lagunes bieden prachtige koralen en kleurrijke scholen vissen. De buitenste riffen verrassen met meerdere soorten roggen, barracuda's, schildpadden, dolfijnen, murenen, napoleonvissen, tonijn en haaien. En in de kanalen of passages tussenin zijn onvergetelijke driftduiken mogelijk. Tussen juli en november zijn er bultrugwalvissen te spotten.

 

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be