Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Huwelijksreizen > Le Taha’a Island Resort & Spa

 Voeg toe aan reismand

Le Tahaa Island Resort & Spa

Type accommodatie
Resort
Classificatie
5.0 stars
Ligging
het Taha’a Island Resort & Spa ligt op de kleine Motu Tautau tegenover het eiland Taha’a middenin de wondermooie lagune die Raiatea en Taha’a omgeeft. Met de snelboot is het 30 minuten varen van de luchthaven van Raiatea over het turkooisblauw glinsterende water naar Tautau.
Hotel
het resort ligt in een wondermooi, groen complex, omgeven door witte zandstranden. In 3 restaurants worden lokale specialiteiten en een internationale keuken geserveerd. Voor het lichamelijke welzijn zorgt de Manea Spa, het duikcentrum, tennis- en watersportcentrum met windsurfen, zeilen, kajakken of snorkelen. Het mooie zwembad en de stranden nodigen uit tot ontspannen en dagdromen. WLAN tegen betaling.
Kamers
60 ruime villa’s en suites, gelegen aan het strand of over de blauwe lagune met een smaakvol ingericht interieur voorzien van een lounge, terras, airco, plafondventilator, tv/dvd/cd, minibar, koffie-/theefaciliteiten en kluisje. Beach villa’s met tuin en privézwembad, overwater suites met fantastisch uitzicht, privéterras en toegang tot de lagune.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be